een stap verder in ruimte, privacy en woonbeleving.

Met slechts 22 wooneenheden (+2 in het Oude Gemeentehuis) op een domein van bijna 1ha, wordt de ruimte optimaal verdeeld over 2 gebouwen, ondergronds verbonden door een gemeenschappelijke parking. Zo wordt bebouwing en verharding tot een minimum gereduceerd. Groen en open ruimte krijgen de overhand.

Met oppervlaktes van 128 tot 199 m2 is elk villament meer dan ruim. Plafondhoge ramen, zeer grote leefruimtes en echte leefterrassen, in relatie met de grote tuin, vormen het hoogwaardig karakter van DE MAGDELEIN. De privacy van elke bewoner is gegarandeerd, zowel binnen als buiten, samen met een bijzondere woonbeleving en comfort.

Gelukkig koppel met boek in de zetelVader en zoon spelend in de leefruimteGelukkig koppel dinerend in de tuin

Uniek in ruimte en vorm

Elk individueel villament heeft een slim ontwerp met een hoge belevingswaarde. Zo geniet u thuis van een maximale lichtinval, privacy en een verhoogd akoestisch en thermisch comfort.

Met Glaudis kiest u voor buitengewoon kwalitatief wonen. Net zoals onze andere projecten, blinkt DE MAGDELEIN uit in woonbeleving. Elk villament beantwoordt aan de Glaudis-norm, uniek in het woonlandschap. Daarbij overstijgt elke ruimte het functionele. We combineren open ruimtes en grote terrassen met een buitengewone afwerking op maat. 

Thuis in het groen

In DE MAGDELEIN woont u op een domein van bijna 1ha in het groen. De tuin is bijzonder ruim en ademt rust en klasse uit. Een groenscherm van verschillende hagen en oude bomen garandeert de privacy, zodat u maximaal geniet van elk bijzonder moment. ’s Avonds worden de tuin en gebouwen subtiel uitgelicht, voor een gezellige sfeer en een verhoogde veiligheid. In deze fijne omgeving ontmoet u de buren voor een partij petanque of een gezellige babbel.

Vanuit de tuin van DE MAGDELEIN stapt u de omliggende natuur in. U kunt er elk moment opuit trekken. In Schulen woont u in het groen. 

Zicht op De Hemelijn vanuit het gemeenschappelijk domein

Bijzondere buitenruimtes

Buitengewoon kwalitatief wonen wordt nog fijner met een bijzondere buitenruimte. Alle villamenten hebben opvallend ruime terrassen, gericht op het zuiden of het westen.

In de zomermaanden wordt uw terras een echt verlengstuk van de leefruimte. In het unieke ontwerp van DE MAGDELEIN zijn beleving en privacy complementair. Ieder terras is een bijzondere plek waarop het aangenaam vertoeven is.

Hoger gelegen woningen bieden u een prachtig uitzicht over de omgeving. Bij de villamenten op het gelijkvloers loopt het terras naadloos over in de privatieve tuin. Elk terras heeft een eigenzinnige persoonlijkheid en beantwoordt op een andere manier aan onze Glaudis-kwaliteitsnorm. 

Slimme woning

Om uw wooncomfort naar het hoogst mogelijke niveau te tillen, rusten we elk villament uit met een geïntegreerd domotica-systeem. Zo heeft u uw woning letterlijk bij de hand. Van het aansturen van licht en geluid, over verwarming en ventilatie, tot het ontvangen van bezoekers: domotica ondersteunt u in elk aspect van het dagelijkse leven. Met de nieuwste technologieën garanderen we u een opmerkelijke levensstandaard. Er is een “in house” scherm in de leefruimte, maar ook met uw smartphone of tablet stuurt u alles eenvoudig aan. Het systeem optimaliseert uw energiebeheer en verhoogt de veiligheid. In DE MAGDELEIN verbetert technologie uw wooncomfort en gebruiksgemak. Uw woning maakt het u gemakkelijk.

Toegang & parkeren

De toegang met badgecontrole garandeert de veiligheid en uw privacy. Bezoekers parkeren hun voertuig op de private parking van DE MAGDELEIN, terwijl u uw wagen veilig ondergronds kunt stallen. Van daaruit neemt u rechtstreeks de lift tot aan uw villament.

Voor uw fiets voorzien we aan de ingang van de kelder een grote gemeenschappelijke fietsenstalling. Uiteraard kan men de fiets ook in de individuele berging stallen.

Luchtbeeld van De Hemelijn met zicht op gemeenschappelijk domein en terrassen